خانه خلاق و نوآوری چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خانه خلاق و نوآوری استان گفت: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به دو بخش عمومی مربوط به سراسر کشور و اختصاصی مختص استان تقسیم‌بندی می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، سید سعید فیاضی روز دوشنبه ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در نشست با بنیان‌گذار و مسئولان خانه خلاق و نوآوری آفتاب اصفهان گفت: برای تولیدات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استانی می‌توان برندسازی کرد و در این راستا باید گروه تحقیق و پژوهش تشکیل و فعال شود.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: انواع محصولات مرتبط با صنایع‌دستی و هنرهای سنتی باید متناسب با نیاز بازار تولید و فروخته شود.

فیاضی تصریح کرد: میراث ناملموس مربوط به مناطق شهری، روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری باید حفظ و از فراموشی آن جلوگیری شود تا بتوان آن را به فرهنگ و برند گردشگری تبدیل کرد.

او یادآور شد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های قابل‌توجهی در حوزه آموزش دارد که می‌توان برای تقویت حوزه گردشگری و صنایع‌دستی از آن بهره‌گیری کرد.

فیاضی اضافه کرد: برگزاری همایش یک‌روزه فم‌تورهای اصفهان، تهران و خراسان‌رضوی برای معرفی بیشتر مناطق مختلف به‌ویژه جاذبه‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: راه‌اندازی خانه خلاق صنایع‌دستی ویژه بام ایران در دستور کار قرار می‌گیرد.

علیرضا جیلان تأکید کرد: در این راستا اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری آمادگی لازم را دارد.

او افزود: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری به‌عنوان بازوی توانمند اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان عمل می‌کند.

جیلان تصریح کرد: بازاریابی و تبلیغات از مهم‌ترین نیازهای فعالان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

بنیان‌گذار خانه خلاق و نوآوری آفتاب نیز گفت: چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های قابل‌توجه و مطلوبی دارد و تسریع در روند توسعه آن به همگرایی برای انجام فعالیت‌های خلاقانه دارد.

ستار کیان‌پور تأکید کرد: فعالیت‌ها باید منجر به کارآفرینی شود تا بتوان به موفقیت‌های بیشتری دست یافت.

او افزود: ثمره فعالیت مطلوب در حوزه گردشگری به رونق در بخش صنایع‌دستی و هنرهای سنتی منجر می‌شود.

کیان‌پور تصریح کرد: نهضت تولید محتوا در حوزه میراث‌فرهنگی ناملموس ایجاد شود تا بتوان این فرهنگ‌ها را به کل کشور معرفی کرد.

او یادآور شد: همچنین تشکیل و فعال شدن جشنواره‌های تولید محتوا به معرفی بیشتر و بهتر چهارمحال و بختیاری کمک می‌کند در همین راستا باید اطلس رویدادهای چهارمحال و بختیاری تدوین و به‌طور آنلاین در دسترس باشد.

بنیان‌گذار خانه خلاق و نوآوری آفتاب ‌اضافه کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری مرکز رشد و نوآوری استان برای حوزه گردشگری و صنایع‌دستی را تشکیل دهد و فعال کند.

او پرورش کارآفرین متناسب با رشته‌های تخصصی را ضروری دانست و گفت: ۴۵ گونه گردشگری در کشور داریم که حداقل ۱۵ گونه آن را می‌توان در چهارمحال و بختیاری اجرا کرد.

کیان‌پور تأکید کرد: در دنیا ۶۲۵ نوع صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وجود دارد که ۲۹۵ رشته مختص ایران است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403111600982
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha